Winkelmandje is leeg

Privacy Policy

Woca wil inzetten op de bescherming van de persoonsgegevens volgens de richtlijnen uitgewerkt in de GDPR (General Data Protection Regulation) of de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) volgens de Europese verordening 2016/679 die geldt vanaf 25 mei 2018.

 

We zorgen goed voor uw persoonsgegevens

Eerst en vooral houdt Woca zich eraan om uw persoonsgegevens volgens de basisbeginselen van de verwerking te behandelen.

  • duidelijkheid
  • doelbinding
  • opslagbeperking & gegevensminimalisatie
  • juistheid
  • confidentiality integrity availability, waarbij CIA staat voor: vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.

 

We verwerken uw persoonsgegevens op een bewuste manier

Uw persoonsgegevens worden enkel verwerkt wanneer dit op een rechtmatige manier gebeurt. Enerzijds kan dit na uw uitdrukkelijke toestemming. U heeft altijd het recht om deze toestemming in te trekken.

 

Anderzijds kan dit enkel wanneer het noodzakelijk is omwille van één van de volgende redenen;

  • contract uitvoeren
  • wettelijke bepaling
  • vitaal belang
  • algemeen belang
  • gerechtvaardigd belang

 

Doel en rechtmatigheid

Woca zal enkel en alleen de noodzakelijke persoonsgegevens verwerken in het kader van het uitvoeren van een overeenkomst (vb. een aankoop, …), een gerechtvaardigd belang (vb. direct marketing, offerteaanvraag, …) of volgens de wettelijke bepalingen (vb. verwerking gegevens eigen medewerkers).

Het spreekt voor zich dat Woca alle gegevens goed beveiligt. Daardoor hebben wij de nodige technische en organisatorische maatregelen genomen, Woca voorziet de nodige fysieke beveiligingen, regelmatige updates van hard- en software, een afdoend wachtwoordbeheer, beveiligde internetverbindingen en gebruikt antivirusprogrammatuur om allemaal hetzelfde doel te bewerkstelligen.

 

De door Woca verwerkte persoonsgegevens worden niet aan derden doorgegeven, tenzij de doorgifte kadert in een uit te voeren overeenkomst (vb. rechtstreekse levering, licentie op naam, …). Deze derde moet de aan hem geleverde persoonsgegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving (vb. niet voor eigen doeleinden gebruiken, deze gegevens afdoend beveiligen, …).

 

Omdat Woca u graag op de hoogte houdt, wordt op regelmatige tijdstippen een mailing uitgestuurd naar onze klanten en prospecten, dit als er een contract of een offerteaanvraag bestaat. In het kader van een offerte steunen we op het principe van het gerechtvaardigd belang. Het is echter op elk moment mogelijk om u op een eenvoudige manier uit te schrijven, zodat u deze mailings niet meer ontvangt.

Prospecten via de website kunnen aangeven of zij gemaild willen worden, door een vinkje te plaatsen bij het contactformulier op onze website.

Indien Woca om een andere reden uw persoonsgegevens wil verwerken, zullen wij hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming vragen.

 

Ons visitekaartje met alle nodige informatie

Woca is verwerkingsverantwoordelijke voor de contactgegevens van onze eigen prospecten, klanten, leveranciers en de eigen medewerkers. Heeft u vragen voor Woca ? Contacteer ons:

Verwerkingsverantwoordelijke

Woca

Maatschappelijke zetel

Tværvej 6

6640 Lunderskov, Danmark

+32 (0)59 33 94 40

Verantwoordelijke GDPR

info@woca.be

 

De toezichthoudende autoriteit is in ons geval GBA. Deze kunt u in desgewenst geval steeds contacteren.

Toezichthoudende autoriteit

GBA - Privacy Commissie

Contactgegevens

Drukpersstraat 35, 1000 Brussel

+32 (0)2 274 48 00

commission(at)privacycommission.be

 

Woca is in sommige gevallen ook verwerker van persoonsgegevens waarvan klanten van Woca de verwerkingsverantwoordelijke zijn. Woca is in dat geval verwerker en voert opdrachten uit in het kader van een overeenkomst met die klant. Bent u in dat geval? Vraag verdere informatie aan de verwerkingsverantwoordelijke.

 

Wij luisteren naar uw vragen

U kunt bij Woca als verwerkingsverantwoordelijke altijd terecht voor volgende zaken:

  • inzage
  • rectificatie
  • wissen
  • beperking
  • overdraagbaarheid
  • bezwaar
  • profilering weigeren

 

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te kijken, te laten corrigeren, te wissen, te beperken in verwerking, over te dragen naar een andere verwerkingsverantwoordelijke, bezwaar aan te tekenen tegen de verwerking en automatische besluitvorming te weigeren.

 

Cookies

Wat zijn cookies?

(bron: website Privacy Commissie)

 

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van websites op je computer kunnen worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur voor een website. Wanneer je de website later opnieuw bezoekt, wordt deze cookie opnieuw verstuurd naar de website. Op die manier herkent de website jouw browser en kan bijvoorbeeld je taalvoorkeur worden onthouden.

 

Cookies hebben meestal ook een vervaltermijn. Sommige cookies worden bijvoorbeeld automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit (de zogenaamde session cookie), terwijl andere langere tijd op je computer blijven staan, soms zelfs tot je ze handmatig verwijdert (de zogenaamde persistent cookie).

 

Waarom gebruiken we cookies?

Websites hanteren handige en nuttige technieken die het gebruiksgemak verhogen en die de site zo interessant mogelijk maken voor elke bezoeker. Bekendste voorbeelden van dit soort technieken zijn cookies en scripts (hierna samen te noemen “cookies”). Cookies kunnen worden gebruikt door websitehouders of door derde partijen – adverteerders bijvoorbeeld – die communiceren via de website die u bezoekt.

Het gebruik van cookies is veilig. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketing acties.

Wij vinden het van groot belang dat u weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. We willen namelijk graag én uw privacy én de gebruiksvriendelijkheid én de financiering van onze website zoveel mogelijk waarborgen. Hieronder leest u meer over de cookies die gebruikt worden door en via onze website en voor welke doeleinden.

 

Welke cookies worden gebruikt op deze website?

Functioneel

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert.

 Onze website gebruikt cookies voor:

  1. het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als u veel gegevens moet invullen bij een online bestelling, het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.

Zie hieronder een lijst met de cookies die wij gebruiken, welke gegevens ze verzamelen en hoe lang ze worden gebruikt.

Statistieken

Dit zijn cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van Google Analytics als derde partij hoeveel bezoekers er op onze website komen en wat het meest bekeken wordt. Hiervoor gebruiken wij cookies.

Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor u te maken. De statistieken en overige rapportages herleiden wij niet naar personen.

Wij gebruiken cookies voor:

  1. het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s
  2. het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s
  3. Het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
  4. het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven
  5. het optimaliseren van de website

Social media

Dit zijn cookies om de inhoud van onze website te delen via social media.

De artikelen en video’s die u op onze website bekijkt, kunt u door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media cookies van de social media partijen, zodat deze u herkennen op het moment dat u een artikel of video wilt delen.

Deze cookies maken het dus mogelijk dat:

  1. Ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen

Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie de links hieronder. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Woca heeft daar geen invloed op.

Interesses

Dit zijn cookies ten behoeve van gedragsafhankelijke inhoud van een webpagina.

Ons doel is om bezoekers van onze website te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze site zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze website, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Om deze aanpassingen te kunnen maken, proberen wij op basis van onze websites die u bezoekt op internet een beeld te krijgen van uw vermoedelijke interesses zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses passen wij dan de inhoud en de advertenties op onze website aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan u bijvoorbeeld op basis van uw surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals ’mannen in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar, getrouwd en kinderen met een interesse in voetbal’. Deze groep krijgt vervolgens uiteraard andere advertenties te zien dan het segment ’vrouw, leeftijdscategorie 20 tot 30 jaar, ongetrouwd en interesse in reizen’.

Ook derde partijen die via onze website cookies plaatsen, kunnen op deze manier proberen uw interesses te vinden. De informatie over uw huidige websitebezoek kan in dat geval gecombineerd worden met informatie van eerdere bezoeken aan andere websites dan de onze.

Als dergelijke cookies niet worden gebruikt dan betekent dit overigens niet dat u geen advertenties meer te zien krijgt op onze site. De advertenties zijn in dat geval alleen niet langer toegesneden op uw interesses.

Deze cookies maken het mogelijk dat:

  1. de websites uw bezoek registreren om hiermee een inschatting te maken van uw interesses

Overige/ onvoorziene cookies

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

 

Mocht u op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze uw privacy gewaarborgd hebben.

Hoe zie ik welke cookies geïnstalleerd zijn en hoe verwijder ik deze?

Als u helemaal niet wilt dat websites op uw computer cookies plaatsen, dan kunt u uw browserinstellingen aanpassen zodat u een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kunt u de instellingen dusdanig aanpassen dat uw browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Ook kunt u uw cookies die al zijn geplaatst verwijderen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en computer die u gebruikt moet aanpassen.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of zelfs dat u bepaalde websites helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat u geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer toegesneden op uw interesses en worden vaker herhaald.

Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van uw browser.

Evolis 78,
8500 Kortrijk

Het enige sales en marketing bedrijf dat uw geld doet renderen

Esplanade 1,
1020 Brussel

Het enige sales en marketing bedrijf dat uw geld doet renderen

2250 Olen - Industrielaan 37 

Reeds 45 jaar professionele service & kwaliteit

3500 Hasselt - Herkenrodesingel 85 

Meer dan 10 jaar een hart voor hout

8972 Proven - Roesbruggestraat 5 

Houten constructies op maat

2480 Dessel - Kastelsedijk 54 

Hout Feyen: een begrip in Dessel en omstreken

2200 Herentals - Cardijnlaan 74 

In onze showroom te Herentals ontdek je ons ruim assortiment aan vloer- en muurtegels, parket, laminaat en vinylvloer.

8630 Veurne - Albert 1 laan 27a 

Kwaliteit, advies en service: daar staan we voor bekend!

2830 willebroek - boomsesteenweg 109 

Sinds 1926: Ervaring - Kwaliteit - Service

2230 herselt - blauberg 20 

Een hart voor hout

2060 Antwerpen - Carnotstraat 112 

Alles voor parketvloeren, plankenvloeren, wanden en plafonds

8000 Brugge - Kleine Pathoekeweg 40 

We hebben alles in huis voor uw project

8790 Waregem - Eikenlaan 86 A 

3600 Genk - Bosdel 44a 

Parket - Interieur - Schrijnwerkerij

2440 Geel - Koning Albertstraat 123 

Specialist in hout en plaatmateriaal

1800 vilvoorde - mechelsesteenweg 315a 

Schilder - parket - renovatiewerken

2900 schoten - sluizenstraat 113 

Hout & Interieur

8530 Harelbeke - Brouwerijstraat 69 

Bezoek onze parket- & tegelboetiek met advies op maat

3120 Tremelo - Astridstraat 33 

Dé decoratiezaak van Tremelo

3020 Herent - Langeveldstraat 119 

Tuinboerke – Specialist in tuinen. U kunt op ons rekenen voor elk type tuin.

2275 gierle - brulens 6 

Persoonlijke aandacht - Kennis - Vakmanschap

2370 Arendonk - Wampenberg 72 

Passie voor hout

3545 Halen - Industriepark 1215 

2610 Wilrijk - Boomsesteenweg 680 

Hout in al zijn vormen

Paaphoek 11
8450 Bredene

Timmer-, Schrijn- en interieurwerken

2370 arendonk - hoge mauw 730

4 generaties hout